6.12.12

6 - Itsenäisyysmuna

Hyvää itsenäisyyspäivää! Jokainen kansakunta tarvitsee oman fallossymbolinsa: ranskalaisilla on Eiffel-torni, italialaisilla Pisan kalteva torni, emiraateilla Burj Khalifa ja niin edespäin. Suomen pienen kansan symboliksi sopisi muna, luomu-kananmuna. Munassa kaikki hyvät ravintoaineet on paketoitu näppärään toimitusyksikköön, ja sen avulla katajainen kansamme jaksaa ponnistaa aina uuteen nousuun. Muna viittaa myös kansalliseepoksemme kertomukseen maailman synnystä. Siispä asettukaamme muistelemaan kansakuntamme historiallista ja harrasta taivalta itsenäisyysmunan äärelle.


Tarvitset: Keitetyn kananmunan, snapsilasin tai munakupin, valkoista ja jotain toisenväristä paperia ja rautalankaa. Lisäksi: Sakset paperin leikkaamiseen ja huonot sakset tai sivuleikkurit rautalangan leikkaamista varten.Leikkaa paperista oheisenmuotoiset kaulukset ja kravatti. Taittele rautalangasta silmälasit.Taita kaulusten ja kravatin lärpäkkeet ja aseta ensin kravatti, sitten kaulukset kupin reunalle. Tämän jälkeen asettele muna kuppiin ja pue silmälasit. Silmälasin sankoihin ei kannata yrittää tehdä mitään korvantauskiekuroita, vaan yhdistä sangat ronskisti ympyräiseksi kuten pienten lasten aurinkolasit.Kansalaiset, medborgare.

4 kommenttia:

RiikkaS kirjoitti...

Kiitos aamunauruista. Upea muna.

morso kirjoitti...

Poojaat kansan Urhokkaan.....!

Osu ja uppos. (Ensimmäiset vaalit, joissa muistan äänestäneeni oli -82 presidentinvaalit, jotkut on saattaneet olla sitä ennen, muttei niin mieliinpainuvat.) :D

Emmih kirjoitti...

Kiitos tästä, aamu alkoi hörähdellen :D

Katri kirjoitti...

Kiitos! Saulilla oli jotenkin aika päivettynyt iho linnanjuhlissa - tämä ohje tällaisenaan ei siis päde häneen.