1.12.12

1 - Polettiheijastimet

Tättärää! Huippuhomman joulukalenterin ensimmäinen luukku on auki! Luvassa on siis jokin helppo DIY-ohje joka päivälle aina jouluaattoon saakka. Ja koska tänään 1.12. on virallinen hätänumeropäivämäärä, starttaa Huippuhomman joulukalenteri heijastimella - toivottavasti se ehkäisee tarvetta soittaa 112:een. Tästä ei askartelu enää helpommaksi voi muuttua.


Tarvitset: Heijastinnauhaa, erikeeperiä ja pyykkipoikia. Lisäksi: Sakset ja esim. cocktail-tikku liiman levittämiseen.


Leikkaa heijastinnauhasta sopiva suiru. Levitä ohut kerros liimaa heijastinnauhan toiseen reunaan. Kiepauta heijastin tuubiksi ja nipistä pyykkipojilla kiinni liiman kuivumisen ajaksi. 


Irrota pyykkipojat seuraavana päivänä. Sujauta heijastintuubit takin hihapoletteihin.


Tule nähdyksi!

7 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

Tulipa hienot, ja varmasti näkyvät kun kädet heiluu ees taas viuhtoessaan! :)

Ja pakko mennä sanomaan, että virallinen 112-päivä on kylläkin helmikuussa, tänään on maailman HIV ja AIDS päivä ;) Mutta haitanneeko tuo, heijastin on hyvä juttu ihan joka päivä!!!

Katri kirjoitti...

Voi vehnä! Enhän mä edes tiennyt, että hätänumeropäivä on OIKEASTI olemassa :) Minusta joulukuun eka sopii paremmin kun on joulu ja kynttilät ja toivottavati myös sammutuspeitto ihan hollilla.

No se on ainakin selvää, että vaikka heijastin suojaa onnettomuuksilta, niin HIViltä ja AIDSilta se ei suojaa - ihan vaan paavillekin tiedoksi.

Maija kirjoitti...

Heippa, ja vau, hienot heijastimet, hieno joulukalenteri ja tosi hieno blogi. Olipa mukavaa törmätä suhun täällä blogimaailmassa:o)

Romppanen kirjoitti...

Huippuhomma = hieno homma!

Mutta ei mun takissa mitään hihapoletteja oo. Seuraava resepti sitten sellainen joka sopii tavalliselle suomalaiselle miehellekin, kiitos :-)

Katri kirjoitti...

Kiitos samoin Maija, tosi kiva törmätä! Löysin sun blogin vasta ihan just eilen, joten mulla on sieltä varmasti vielä monta hienoa aarretta löytämättä.

Romppanen, kiitoksia! Jos hihapoletit uupuu, niin tuota samaa ideaahan voi vaikka soveltaa repun tai läppärilaukun hihnoihin. Multa tuppaa kaikki roikkuvat heijastime tarrautumaan ohonkin ja häviämään sen siliän tien, joten sikälis voin suositella tuollaista liimattavaa ja sujautettavaa mallia muuallekin kuin takin poletteihin.

Unknown kirjoitti...

Aivan ihanat ja nyt toteutettu itsellekin! :)

Katri kirjoitti...

Loistavaa, Enna! Yksi parhaista piirteistä näille on se, että ne eivät tartu kiinni mihinkään kuten roikkuvat heijastimet.