1.1.14

Uusi vuosi, uusi Huippuhomma

Huippuhomma syntyi alkukeväästä 2006. Tuolloin koko internetmaailma oli aika erilainen:
  • Blogit olivat vielä melko pienen piirin juttu. En minäkään olisi tajunnut, että verkkopäiväkirjan voi valjastaa käsityöportfolioksi, ellei Laura olisi siitä minulle vinkannut. 
  • Facebook ei ollut vielä Suomessa yleisesti käytössä, itse liityin Facebookiin vasta puolitoista vuotta myöhemmin, syyskuussa 2007.
  • Kesällä 2006 kuulin mikroblogipalvelu Jaikusta. En oikein ymmärtänyt, miten kukaan voi blogata tekstiviestin mittaisia postauksia. Twitteriin liityin 2011.
Koko tämän ajan Huippuhomma on taivaltanut lähes muuttumattomana läpi internetin someistumisen ja mobiilistumisen. Niinpä nyt, lähes kahdeksan vuoden blogaamisen jälkeen, on aika uudistua:
Huippuhomma-blogi muuttaa osoitteeseen huippuhomma.com


Uuden osoitteen myötä blogin aihepiirit laajentuvat, ulkoasu muuttuu hieman modernimmaksi ja tekstien ja kommenttien päivitysten tilaaminen järkevöityy. Uudistuneesta Huippuhommasta löydät kaikki vanhat kirjoitukset, valtaosan kommenteista sekä parhaita paloja myös muista matkan varrella kirjoittamistani blogeista.

Tämä vanha osoite lakkaa päivittymästä tämän postauksen (ja ehkä jonkun ylimääräisen muistutuksen) jälkeen. En kuitenkaan tapa tätäkään osoitetta, vaan tämä saa jäädä arkistoksi käymään ja kukkumaan internetin reunalle.

Kiitos kaikille, jotka ovat päätyneet tänne lukemaan blogiani - toivon, että mahdollisimman moni teistä löytää tiensä myös uuteen kotiin. Loppuun vielä muutama linkki, joiden avulla Huippuhommaa voi seurata jatkossakin, muistathan päivittää syötteenlukijasi:


Nahdään uudessa osoitteessa, tervetuloa tupareihin!

Ei kommentteja: