27.9.09

Kukkamekko

No nyt on oikea tietskari paikoillaan ja seinästä tulee intternettiä! Ihanaa! Kämppä on kyllä edelleen vähän läävä muuton jäljiltä, mutta senpä vuoksi miulla alkaa huomenna kahden viikon loma.

Vaikka ilmat eivät enää niin kesäiset olekaan, niin esitelläänpä täällä tämän kesän juhlien kolttu, jolla tanssittiin yhdet häät ja hikoiltiin yhdet ristiäiset.

Totesin joskus heinäkuussa rempan keskellä, että on helpompaa surauttaa mekko iltapuhteinaan valmiiksi ostetusta kankaasta kuin alkaa etsiä kolttua kaupoista. Ommella kun voi kauppojen aukioloaikojen ulkopuolella.

Kangas on viime vuoden Design Marketista hamstrattua Fokus Fabrikin kakkoslaatuista puuvillaa. Kengät toissa vuoden kesäalesta bongattu - match made in heaven, ainakin minusta.

6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Noi kengät on jumalaiset!!!!
Haluu tuollaiset!
Mistä kaupasta noita saa/on saanut?
Vaikka keltainen ei olekkaan mun väri niin nuo kengät osui ja upposi!

Katri kirjoitti...

Niinu, sama juttu, keltainen ei oo minun juttu, mutta nää oli pakko ottaa mukaan. Ostin ne reilut 2 vuotta sitten Kämp-gallerian Ziosta. Sain puoleen hintaan, kun olivat viimeiset ja ymmärtääkseni jo silloin edellisen kesän mallistoa, eli siis kolmen vuoden takaiset. Mutta miusta noi on niin oudot, että ne ovat oikeastaan aika ajattomat.

mutsikka kirjoitti...

Wau, on kyllä upea kokonaisuus!

Itsekin olen tehnyt saman havainnon itse tekemisen kätevyydestä. Mekon hurauttaa kuitenkin aika nopeaan. Paitapuseroa en kyllä lähtis itse tekemään. Ainakaan vielä.

Vilma kirjoitti...

Oo mikä pari! Siis sekä kenkäpari että ne yhdessä mekon kanssa. :) Särmää ja väriä, hieno kokonaisuus!

Katri kirjoitti...

Marsuli, kiitoksia! Ja sanos muuta, mekot ja hameet tulevat yleisesti ottaen aika pikaisesti, pitää vaan olla hyvä syy aloittaa :)

Vilma, tattista vaan! Kangas oli muhinut kaapissa vuoden ja noita kenkiäkään en oikein osannut pitää aiemmin, mutta yhdessä niistä tuli ihan miun lempparikokonaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....