29.8.09

Remppatestamentti

Remppa on nyt jotakuinkin onnellisesti jotakuinkin ohi, muutto suoritettu, vanha kämppä luovutettu ja uusi kämppä on ihan hirvee kaaos ilman nettiyhteyttä ynnä muita elämisen perusasioita (kirjoitan tätä nyt äitylin luona). Mutta kaikesta kaaoksesta huolimatta meillä on nyt koti eikä mikään väliaikainen kämppä! Ja ehkä tässä pikkuhiljaa sosiaalinen elämä ja askartelupaskartelutkin heräävät taas henkiin kolmen kuukauden hiljaiselon jäljiltä.

Ajattelin kirjoitella tänne muutaman remppakokemuksen siltä varalta, että niistä on jollekin hyötyä - hyvää kirvesmiestä kun ei keltaisilta sivuilta umpimähkään löydä, vaan kaikki perustuu kaverien tai tutun tuttujen kokemuksiin ja suosituksiin.

Remont Blanc - kahden miehen remppapulju, joka korjasi meillä kylppärin seinän ja teki keittiön välitilan seinälaatoituksen. Heput tekivät todella hyvää jälkeä, nopeasti ja tunnollisesti. Ja lisäksi kaverien ammattiylpeys oli terveellä tavalla kohdallaan. Suosittelen!

OP-puu - Suomenojalla majaansa pitävä puutavaraliike, jossa mielestäni hinta ja laatu olivat kohdallaan. Esim. täyspuiset jalkalistat maksoivat vajaat puolet siitä, mitä K-raudan MDF-listat.

Kvik-keittiöt - hienoinen pettymys. Suunnittelupalvelu toimi ihan hyvin, mutta kaikki siitä eteenpäin (tilauksen vahvistus, toimitus, toimituksenaikainen palvelu) oli aika amatöörimaista sutimista. En tiedä, johtuiko nihkeily siitä, että oma myyjämme lähti puljusta juuri meidän tilauksen tekemisen jälkeen vai jostain muusta, mutta ottaen huomioon että keittiö oli ylivoimaisesti kallein osapotti koko rempassa, olisin odottanut hieman sulavampaa toimintaa. No, lopun viimein saimme kaikesta säätämisestä jonkin verran hyvitystä, mutta aikaa ja hermoja paloi kyllä ihan suotta.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hei!
Hienoa, että ootte saaneet kämpän valmiiksi ja päässeet jo muuttamaankin. Kutsu sitten kylään, kun ootte asettuneet!
Mä en kyllä ole saanut oikein mitään tehtyä koko kesänä, vaikka ei ole siis edes tuollaista syytä. Mutta ehkä syksy tuo taas innon muassaan.

Johanna kirjoitti...

Moikka!
Mun sydäntä lämmitti toi "uusi kämppä on ihan hirvee kaaos ilman nettiyhteyttä ynnä muita elämisen perusasioita", sillä meillä on ihan sama tilanne! Muutettiin muistaakseni kesäkuussa ja vieläkään ei näy valoa tunnelissa (kämpässä kyllä valoa riittää, kun ei ole ehditty päättää verhosysteemejä). Autottomuus tuntuu myös hyvin tuskaiselta, kun ei pääse etsimään huonekaluja/remppatarvikkeita silloin kun haluaa. Mulle neulominen on tuonut jonkinnäköistä lohtua sotkun keskelle, on ihana katsoa puikoilla pitkää riviä silmukoita JÄRJESTYKSESSÄ! ;D

Anna kirjoitti...

Terve,
viime lauantain juhlallisuuksiin liityen: saisiko teiltä jotain sopivia kuvia edes muutaman, meillä kun ei ollu kameraa mukana, ja mein isäkin otti niitä tosi vähän. Anna

Katri kirjoitti...

Laura, teknisesti kämppä on suunnilleen valmis (kynnykset puuttuu), mutta sisustuksellisesti aika vaiheessa. Mutta kunhan illat alkavat pimetä, niin kyllä tää tästä etenee ja sit ilkee jo kutsua kyläänkin.

Johanna, sain ite hamstrattua verhokangasta Design Marketista, vielä kun saisi kankaan ompelukoneen paininjalan alle. En oo oikein jaksanut tehdä yhtään mitään kässäjuttuja, vpaaahetket oon vaan istunut nenä dekkareissa kiinni.

Annas, jes, kuvia löytyy, täytyy vaan ensin saada "oikea" tietokone seinään ja netin päähän. Ja tottakai niitä saa, tosin vähän vielä kestää... Laittelen siulle spostia, jahka saan asiat järjestykseen.

Juliana kirjoitti...

Onnea kämpäntuunaukseen ja pitkää pinnaa - mulla rupee vasta nyt olemaan homma paketissa (paitsi, että nyt kun muistelen niin keittiön listat kyllä puuttuu edelleen...)

Jahka ootte rauhassa asettuneet ja mukavuuskynnys on ylitetty, voitais järkätä joku live-näkemissessiokin?
- Juusi -