13.2.09

Shoppausvinkkejä

Seuraa kaupallisia tiedotteita. Todellakin tiedotteita, ei mainoksia. Ei siksi että saisin tästä proviikkaa vaan siksi, että muistaisin jälkeenpäin mitä ostin ja mistä.

Kokeilin tilata kruununjalokiviä briteistä, kun punnan kurssikin oli sen verran edukas. Kauppana Beads Direct, joka ei tuottanut pettymystä. Lontoon lumimyrskyjen vuoksi toimitus venähti reiluun viikkoon, mutta ei paha siltikään. Laatu vaikutti varsin kelvolliselta ja hinnat kohtuullisilta.

Korallia, mustaa akaattia ja "stabilised lapis chryscoliaa"

Ruusukvartsia, dalmatian jasperia ja jotain
serpentiini-vihreä-lumi-hiutale-hässäkkää
(ei mitään hajua suomennoksesta)


Eilen hilppasin SAR-tradingiin hakemaan tilaamani kirjainpunsselit. Niille, jotka pitävät tavaroiden katselusta ennen ostamista, en voi suositella tätä puotia. Hankkimani punsselit ja kiillotuskuulat olivat kyllä hyvälaatuisia, mutta liikkeessä on niin älyttömästi tavaraa, ettei sinne oikein mahdu tekemään heräteostoja. Lisäksi on hyvä huomioida, että pankkikortti ei kelpaa maksuvälineeksi.

2 mm kirjainpunsselit

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo koralli ihan oikeaa korallia, siis sitä joka meressä asustaa???

Katri kirjoitti...

Se on kyllä korallia mutta ei sitä mikä uhkaa hävitä valtameristä. Tuo on sellasta kasvatettua korallia, jota viljellään mm. akvaarioiden tarpeisiin.