1.12.13

Tehty!

Jes, marraskuusta on selvitty! Vuoden tympein kuukausi on takana! Kiitos treeniprojektin, kuukausi hujahti kuin siivillä.


Tässä pientä retrospektiiviä marrastreenistä:
  • Treeniblogiprojekti nosti liikuntamääriäni. Olin etukäteen ajatellut, että liikun ehkä 3-4 päivänä viikossa, mutta nyt tulinkin liikkuneeksi 5-6 päivänä viikossa.
  • Kokeilin uusia lajeja: voimanostoa ja laitepilatesta.
  • Löysin ryhtini ja sisäiset vatsalihakseni. Tosin nyt tarttee vain keinoja ylläpitää suhdetta kumpaankin.
  • Säännöllisen liikunnan saa mahdutettua kalenteriinsa, jos vain haluaa. Välillä on flunssa tai dagenefter, mutta so what.
  • Suurempien treenimäärien vuoksi nukuin sikeämmin ja söin enemmän kuin normaalisti. Luulen myös olleeni keskimäärin paremmalla tuulella kuin marraskuussa normaalisti.
  • Jäikö jotain erityistä kipinää? No joo. Jostain syystä Facebook mainostaa minulle toistuvasti Esport Centerin Crosstraining-kurssia. Jotenkin ajatus vähän jopa kiehtoo...
Yksi motivaatiohan marrastreeniprojektilleni oli joululahjojen valmistelu: marraskuussa askartelen joululahjoja, eikä niitä voi oikein vilautella täällä ennen joulupukin vierailua. Eli siinä yksi syy, miksi Huippuhomma muuttui marraskuun ajaksi askartelublogista treeniblogiksi. No, täytyy myöntää, että lahjoja ei ehkä tullut huhkittua niin ahkerasti kuin oli alunperin ajatellut, mutta jonkin verran kuitenkin. Niistä lisää sitten jouluaaton jälkeen.

P.S. Jos joulupukki ei tiedä, mitä minulle kannattaisi antaa lahjaksi, niin liikunta-aiheiset lahjat toimivat: askelmittari, laitepilates-lahjakortti tai urheiluliikkeen lahjakortti.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Postaustesi perusteella taidan itsekin toivoa joulupukilta laitepilates-lahjakorttia. Kuulostaa tosi hyvältä!

Katri kirjoitti...

Suosittelen! Tai siis mun kokemuksen rajoittuu pelkästään Haagan studion Marjon ohjaamiin tunteihin, mutta ainakin niitä voin suositella :)