31.10.13

Marrastreeni

Huomenna Huippuhomma muuttuu treeniblogiksi ja pysyy sellaisena koko marraskuun ajan. Marraskuu on pimeydessään vuoden ankein kuukausi, joten treeniblogi olkoon tämän vuoden kaamosprojektini, joka toivottavasti auttaa minua pysymään täysijärkisenä.

Oikeaoppisen treeniblogin tapaan aion raportoida marraskuun aikana harjoittamistani urheilulajeista, treeneistä, välineistä, ehkä ruuastakin, sekä mitä nyt päähäni pälkähtääkään liikunnan saralta. 

Oikeaoppisen treeniblogin tapaan: virallinen pullistuskuva

Voin luvata, että 99% varmuudella tulen kirjoittamaan ainakin juoksusta, kahvakuulasta, venyttelystä (tai sen puutteesta) ja kävelystä. Nämä ovat nimittäin lajeja, joiden parissa huhkin normaalisti lähes joka viikko. Toivon, että marrastreeni kirvottaa minut sellaistenkin lajien kimppuun, joita en normaalisti harjoita. Ja kaikkein huikeinta olisi, jos marraskuun aikana kokeilisin jotain lajia, mitä en ole koskaan kokeillut!

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Respect! Jään kateudella seuraamaan sinnikkyyttä. (sen sijaan että esim. tekisin itse jotain asialle)

Maija kirjoitti...

You make me smile:o) Hienoa, täältä kanssa respectiä. Ja innolla odotan juttujasi. Minä meinasin marraskuussa blogata amerikkalaisesta ruuasta, vähän kuin treeniblogin vastakohta...

Katri kirjoitti...

Kiitos Anna ja Maija!

Amerikka-ruoka-teema olis ihan loistava! Mulla on ollut täydellisen purilaisen metsästys käynnissä jo pidemmän aikaa. Ja muukin amerikka-ruoka on tosi herkkua. Sun reseptit on pelastanut monta kertaa meidänkin arkimenun!

Pumpumkatti kirjoitti...

Jee, eka pullistelukuva! :D

Ari T. kirjoitti...

Käsittelethän myös hauiskääntöä ja vaikka punnerruksia, jooko, jotta saadaan kiva before & after kuvapari.

En kuitenkaan pety, jos after kuva sattuisi olemaan vaikka pohkeesta.

Katri kirjoitti...

Pumpumkatti, ajattelin, etten voi luistaa tästä velvollisuudesta :)

Ari, katsotaan ny... Vähän epäilen, että kuukauden aikana ei ehdi tulla näkyviä muutoksia.