5.10.12

Laifstailia, kertakaikkiaan

Uusi Musta on kaiketi tullut tiensä päähän, joten myös kirjoittamani As Oy Betonilähiö -blogi lakkaa olemasta. Harmi, sillä aiheita olis ollut vielä vaikka kuinka ja paljon.

No miksi sitten ruodin toisen blogin loppua täällä? No siksi, että voipi olla, että puran asumis- ja kaupunkikuvapatoutumia joskus tänne Huippiksenkin puolelle. Ehkä. Ja ehkä nekin jutut istuvat tällekin puolelle, kun en ole koskaan oikein ajatellut, että tämä olisi mikään puhdasverinen kässäblogi - vaikka kässäily kaikissa muodoissa onkin eittämättä Huippuhomman kantavin teema. Niin. Ni tää ois vähän niinku laifstail-blogi, kun laifstailin allehan voi niputtaa melkein mitä vaan. Kuten piirrustuksia kaupunkikuvasta (kyllä, Espoo on kaupunki, ja toi sketsi on tehty kuvasta, siis valokuvasta).


2 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Onko Uuden Musta lopusta tiedotettu virallisesti jotakin? Olen seurannut saittia vähän hämmentyneenä - onhan se nyt tietysti pääteltävissäkin, että ei ihan hyvältä näytä, mutta hieman harmittaa sekä epämääräinen lopetus että ... no, se tien pää.

Ainakin mua voisi hyvinkin kiinnostaa muutkin kuin kässäaiheet - älä suotta tunge aiheita mappiööhön.

Katri kirjoitti...

Epämääräinen loppu - ja loppu ylipäänsä - harmittaa minuakin. Loppumisesta ei ole tiedotettu virallisesti eikä epävirallisesti mitään.

Laitoin Tarinatalon Kari Tervolle (Uuden Mustan vastaava tuottaja) sähköpostia, jossa kyselin UM:n kohtalosta (koska ei mullakaan ollut mitään virallista tietoa aiheesta) ja esitin toiveen, että sikälis kun saitti on laitettu hyllylle, niin olisi reilua viestiä siitä, eikä vaan jättää sivustoa mätänemään bittiavaruuteen vanhoine yhteystietoineen. Hän vahvisti, että Tarinatalo on laittanut UM:n tauolle ja lupasi, että asiasta viestitään mahdollisimman pian. Tämä oli siis viikko sitten.

Pistetään asumisaiheet korvan taa...