4.7.11

Korallia vai Carilloa?

Korallinen kasaribiisi on soinut päässäni sitten Vilman viime postauksen - että kiitosta vaan :D Tässä korallin vaihtariksi vähän Carillon punaista.

IMG_2862

No, enivei, paras tapa taltuttaa korvamato on hyökätä suoraan sitä kohti, ja siksipä duunailin muhkean kesäranneketjun koralleista. Koru mätsää mukavasti taustalla näkyvän Luciano Pavarotti -tyyppisen huivin kanssa.

IMG_2860

Kävin eilen alennusmyynneissä etsiskelemässä kesävaatteita, ja tulin siihen tulokseen, että joko kaupoissa ei oo mitään kivaa tai sitten en vaan osaa ostaa kesävaatteita. Eli tää(kin) kesä mennään accessoraisaamalla tylsiä t-paitoja huiveilla ja rannekoruilla. Ja tässä vielä vähän lohdutusta kesävaatekriiseilyyn.

2 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Olihan siitä korvamadosta sitten jotain hyötyäkin! :)On nimittäin jättekiva koru! Väri ja muodot kohdallaan meikäläisen makuun. Saatanpa alkaa apinaksi, kun samanmoisia helmiä sattuu omistakin varastoista löytymään.

Katri kirjoitti...

Tuo koru ei nyt kovin kummoisia ruudin keksijän hoksottimia vaadi, joten tuskinpa sitä voi apinoinniksi edes sanoa. Helppoa, nopeaa ja näyttävää!