6.5.11

Koukussa piirtämiseen

IMG_2754

Viime aikoina olen kanavoinut lähes kaikki luovuuden puuskat piirtämiseen. Voi vitsit että se on vaikeaa! On jotenkin hirveen hämmästyttävää, miten paljon esimerkiksi nenässä on tavaraa vielä sierainten alla. Tai miten erilaisia valoja ja varjoja kasvoille lankeaa. Ja että silmämuna on oikeasti pallo, ei mantelin muotoinen. Ja että leuan ja aatamin omenan välillä on ihan hirveästi tavaraa. Ja miten paljon nahkaa ihmisen naamassa on!

IMG_2779

7 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Ei juma. Ihailuni, osaat piirtää älyttömän hyvin!

Anna kirjoitti...

Voiko olla jotain mitä sä et osaa käsilläsi tehdä? Hieno! :)

Katri kirjoitti...

Kiitos Jatta ja Anna! Tämä oli ensimmäinen about onnistunut muotokuvatyöni. Silmät, korvat, jykevät varjot ja kuulaat valot ovat vielä pahiten hakusessa. Mutta harjoitukset jatkuvat...

Heidi kirjoitti...

No huh, ihan kuin mustavalkovalokuvaa kattois! Siis toi piirustus :)

Anonyymi kirjoitti...

Aasiassa vaan ihaillaan.

Paula kirjoitti...

Hienoa jälkeä kyllä! Tuossa ylemmässä kuvassa, jossa piirros on vielä vaiheessa, nuo silmät näyttävät hurjilta. Odotin jo jotain tekstiä, että "en osaa piirtää silmiä, joten jätän työn kesken", mutta onneksi niin ei käynyt. Miten kauan tuon upean muotokuvan tekemiseen meni muuten aikaa?

Katri kirjoitti...

Kiitos Heidi! Miulla on hyvä ope, joka painottaa valokuvamaisuuden ja kolmiulotteisuuden tuomista kuvaan.

Aasiassa kannattaa olla varuillaan, ettette joudu malliksi :)

Paula, olis pitänyt ottaa enemmän noita vaihekuvia, sillä se piirrustusjäljen synnyttäminen tyhjästä paperista on kauheeta. Silmien kohdalla olin ihan epätoivoinen. Tein tuota pääsiäisen pyhinä useamman tunnin ja sen lisäksi ilta- ja viikonloppupuhteina varmaan yhteensä parin työpäivän verran.