11.5.10

Lohturuokaa


Vuohenjuustosalaatti ylevöittää päivän kuin päivän. Oleellista on jonkin sortin salaattisotku höystettynä hedelmällä (meloni, viinirypäleet, appelsiini tai greippi), pinjansiemenet, oliiviöljy, balsamico ja iso kimpale vuohenjuustoa.

Paahdan pinjansiemenet kuivalla pannulla, jonka jälkeen lorautan tulikuumalle paistimelle öljyä ja heitän karkeilla ruisjauhoilla leivitetyn juustokimpaleen tirisemään. Noin puoli minuuttia puoleltaan ja se on siinä. Tätä vois syödä aina.

3 kommenttia:

ps kirjoitti...

Siispä viikonloppuna juustotiskille ja pinjansiemenet pannulle!

Niinu kirjoitti...

Mitens halloumi-juusto?
Oookko´nä kokeillut?
Vähän hyvää paistettuna:)

Katri kirjoitti...

ps, toivottavasti tuli hyvää :)

Niinu, en oo halloumia kokeillut. Saakohan sitä vähälaktoosisena?