27.6.09

Pikkuhaalarit

Pidimme torstaina raksatyttöporukalla opiskelukaverillemme yllätysvauvajuhlat. Tai siis tässä vaiheessa raskautta kyseessä ei enää ollut yllätysvauva, vaan painotus oli siis yllätysjuhlissa.


Sovimme, että jokainen hommaa tulevalle vauvalle jonkin vaatteen, ja illan ohjelmassa oli painaa vaatteisiin kuvia. Minä valitsin tummansinisen bodyn, johon painoin jo valmiiksi teekkaripoliisiin merkin hihaan. Paikan päällä painettavaksi kuvaksi tein logon, joka painettiin selkään. Body muistutti siis etäisesti entisen opiskelijajärjestömme haalareita.


Illan muu ohjelma sisälsi hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Uusi tuttavuus oli myös skumpan asemesta tarjoiltu Kuohuva Kuusenkerkkäjuoma, joka oikeasti oli hyvän kuohuviinin veroinen holiton vaihtoehto.


3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oli kyllä hauskat juhlat! Ja kiitos paino-opastuksesta. Kuusenkerkkäkuohujuoma oli tosiaan hyvää, melkein parempaa kuin oikea skumppa... onko mahdollista?

Voin ottaa sulle kuvan tuosta sun painamasta lopputuloksesta ennen kuin toimitan ne eteenpäin.

Jatta kirjoitti...

Oot kyllä painoguru :o

Kiitos vielä tätäkin kautta Kelefantista, kyllä se on vaan ihku! Just tulin vasta reissusta kotio, ihanaa kun oli niin mukavaa postia odottamassa :) SUURKIITOSH!

Katri kirjoitti...

Kiitos Laura itelles emännöinnistä! Kuusenkerkkäjuoma oli kyllä hyvää, oli vaan kauheen outoo hiipailla skumppalasi kädessä suu napsuen, eikä kuitenkaan ollut yhtään hiprakassa. Jos kuvan räppäämisestä ei oo suurta vaivaa, niin anna mennä vaan, mutta ei tartte varta vasten virittää kameraa tuon takia.

Hohoo Jatta! Hyvä että Kele löysi perille!