24.1.07

Oolapaloomaplankkaa!

Monta pientä Katri Helena -tyynyä!Tässä killutaan nyt nerouden ja hulluuden rajamailla. Toistaiseksi tää idea tuntuu vielä nerokkaalta, mutta jos tää lipsahtaa hulluuden puolelle, niin ainakin näillä voi pehmustaa huoneen. Se, mihin muuhun näitä voi käyttää, on miulle itellenikin vielä vähän hämärän peitossa...


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sairaan hienoja tyynyjä jälleen.

Julia kirjoitti...

Päivän ensimmäiset naurut! Nää on loistavia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja tyynyjä. Odotan mielenkiinnolla, että mitä näistä syntyy. Kaikki nuo sun painotyöt ovat kyllä älyttömän hienoja!

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida sun blogin nimeä, aivan ihanaa että olet valinnut tuommoisen nimen, koska monella käsityöihmisellä on blogin nimenä esim. väkerrykset, yritykset, tekeleet, ihmiset,niperrykset,ihmiset-arvostakaa käsitöitänne!!!
Vai onko se vähättely peräisin miehien näkökulmasta.. en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Katri!

Olen uusi kävijä blogissasi ja menin hieman sekaisin upeista painotuotteistasi. Selasin villinä läpi koko arkistosi, mutta en tietääkseni löytänyt mistään kovin selvää infoa millä tekniikalla painat kankaasi. (Anna anteeksi, jos en vaan huomannut - olin niin kärsimätön löytämään jotain faktaa, että saatoin vähän hyppiäkin.) jos olet kertonut tästä jossain kirjoituksessasi, voisitko ystävällisesti ohjata minut kyseiseen päivään? Tai - pyydän nöyrimmästi - olisiko mahdollista vastata tähän kommenttiin lyhyellä briiffauksella joko kommenteissa tai seuraavassa postissasi? Esim. liiskaatko kankaan läpi jostain prässistä?

Kiitollisena kaikesta liikenevästä tiedosta, uusi fanisi Heidi

Katri kirjoitti...

Kiitoksia! Yhdistin tyynyt lopun viimein puuvillalanglalla 2-4 tyynyn sarjoiksi, jotka laitoin roikkumaan mustaa seinää vasten. Vähän niin kuin verhot mutta ei sitten kuitenkaan.

Anonyymi: Minäkin pidän nimestä. Huippuhomma on mielestäni parhaiten kuvaava nimi blogin sisällölle. Tuon otsikon alle nyt vaan mahtuu kaikki ne asiat, joista haluan täällä lätistä - siis joskus muutakin kuin käsitöitä.

Itse vierastan vähän määritelmää käsityöblogi, koska aika usein kädentaidot on kuitenkin vaan toissijainen asia juttujen toteutuksessa. Mutta on minulla sen verran suhteellisuuden tajua, jotta ymmärrän senkin, että vaikka meikäläinen täällä itsekseen määrittelis omia juttujaan mihin tahansa kategoriaan, niin yleisesti ottaen nämä on käsitöitä.

Heidi: Tässä pari linkkiä aikaisempiin painotuotepostauksiin, joista voisi olla apua:
Periaatteesta ja toteutuksesta
Sapluuna ja koevedoksia

Voisin kyllä valmistella kunnollisen kuvallisen postauksenkin aiheesta...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon linkeistä! Ne selvensivät oikein paljon. Olinpas huolimaton, kun en näitä aiemmin huomannut. Lähdenkin tästä etsimään silkkipainoseulaa...

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa, Kantria...

Anonyymi kirjoitti...

No vaan onpas aivan mahtavia "tyynyjä "ja muutoinkin hienoja tuotoksia!