6.9.06

Katkenneet helmet

Tarvitsin fiksut, tyylikkäät ja kuitenkin neutraalit (ja mielellään punaiset) helmet fiksuun, tyylikkääseen ja neutraaliin tilaisuuteen fiksujen, tyylikkäiden ja neutraalien vaatteiden kanssa. Mission impossible? Ehei!


En jaksanut enkä ehtinyt kuitenkaan juosta kaupoissa stimangien perässä, joten marssin suoraan Hobby Pointiin ja ostin kahdenlaisia pyöreitä ja yksiä pitkulaisia lasihelmiä sekä kaiketi ihan helmihörhellykseen tarkoitettua punaista narua. Yhden leffan ajan pujottelin killuttimia naruun ja niin oli helmet kasassa.


Malli oli ollut sieluni silmien näkökentässä jo pitkään, sillä olin pidemmän aikaa ollut mielessäni vakuuttunut tuollaisten "katkenneiden helmien" monikäyttöisyydestä. Niitä voisi pitää eri tavalla solmussa tai rusetilla tai useampaan kertaan kieputettuna kaulan ympäri aina tilanteen mukaan.


En ole aiemmin käyttänyt tuollaista narua, joten solmujen pitävyys hirvitti hieman, mutta kyllä ne siis ainakin yhdestä tulikokeesta ovat jo selvinneet. Voin vaan kuvitella, kuinka fiksua, tyylikästä ja ennen kaikkea neutraalia olisi keräillä pieniä, punaisia helmiä lattialta vähääkään julkisemmilla paikoilla... Ensivaikutelmahan tehdään vain kerran.

Ei kommentteja: