1.7.06

Eläinkirja - Djurbok

Olin tänään kummityttömme puolivuotissynttäreillä. Lahjan väsääminen meni taas aika viimetinkaan, sillä tällä viikolla on ollu jotenkin kauheen kiire. Oon aleshoppaillu ja säästänyt huomattavia summia (on niin paljon fiksumpaa ajatella saavuttamaansa säästöä kuin kuluttamaansa summaa). Lenkkeilyäkin oon hieman harrastanu pysyäkseni uusissa vaatteissa (tällä kertaa en ostanut mitään periaatteella loppukesästä tää ei varmaan näytä enää näin tiukalta). Valmistumisen tuskaa on pitäny puida viinilasin ääressä ja päivittää tietoja (lue: juoruilla). Pitihän sitä vielä mennä vetäsemään kerran kesässä karaokeakin (oli tosi kivaa ja pidin pintani verrattain hyvin, vaikka lauluseuralaiseni harjoitteleekin aktiivisesti tätä meidän kerran kesässä -karaokekeikkaa varten mainiossa KurvitOn-lauluyhtyeesä). Mutta hässäkästä huolimatta lahja valmistui, vaikkakin vasta aamulla puoli tuntia ennen lähtöä.


Tättädädää! Eläinkirja! Och samma på svenska! Kirja on ommeltu ihan tavallisesta puuvillakankaasta, kuvat on maalattu kangasväreillä ja sivut pehmustettu ohuella vanulevyllä. 100-prosenttisesti kuolankestävä, vesipestävä ja sopii vähän kovakourasempiinkin lukuhetkiin. Seuraavana kuva joka aukeamasta järjestyksessä, pysykää juonessa mukana!






En hirveästi tiedä pikkulasten kehittymisestä, mutta kirjan ois siis tarkoitus tutustuttaa yksinkertaisiin kuviin ja kirjan toimintaperiaatteeseen. Sit myöhemmin ehkä voi jo alkaa tunnistaa hahmoja ja ihan eläimen nimiäkin. Ja ehkä sit joskus paaaljon myöhemmin vois jopa oppia sanojenmuodostusta ja kilonpoliisihuumoriakin. Plus että täähän kertoo totuuden lajien synnystä ja risteyttämisestä, että voi sitten koulussa vaikka vähän neuvoa bilsanmaikkaa.

8 kommenttia:

neja kirjoitti...

Oi oot kyllä tosi hyvä piirtämään:) Minä en saa kangasväreillä aikaseksi muuta kun sotkua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirja ja tosi hyvin toteutettu! -Tuula

Anonyymi kirjoitti...

Voi, että miten jokainen sun juttu voi vaan olla entistä ihanampi. Toi on kyllä aivan älyttömän kekseliäs ja kiva. Jos mulla on joskus lapsia niin teethän niillekin tuollaisen?

Katri kirjoitti...

Kiitoksia! Ja Laura, nyt oon sit harjotellu tätä siun mahdollisia tulevia lapsia varten :) Sit ehkä tajuan, että sitä mukaa kun kirjaan tulee sivuja niin se tulee myös paksummaksi (eikä tarvii tehä jatkokaitaletta vikalle aukeemalle).

verano kirjoitti...

Aivan ihana! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella mainio kirja!!!

Anonyymi kirjoitti...

Loistava! Ei niitä perinteisiä vauvahörsöjä tämäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjasi on aivan loistava!