29.1.10

Torttutesti: Primula

Hohoo, löysin Tapiolan Aslakista kolme torttumerkkiä, joita en ole vielä maistanut. Kaikki olivat valitettavasti kahden tai jopa neljän tortun paketeissa, joten päädyin pienimpään tuplapakettiin, Primulaan.


Valmistaja: Primula
Ostopaikka: Tapiolan Aslakki
Hinta: 2,90 e / 2 kpl
Ulkonäkö: Pieni. Alan jo tottua vaaleanpunaiseen sokeririnkulaan, vaikka se onkin mielestäni keinotekoinen.
Koostumus: Murea ja mehevä, olisi voinut olla rouheisempi.
Kosteus: Ensimmäinen, joka täyttää kostutuksen minimivaatimukseni. Kostukkeena rommi.
Maku: Melko miellyttävä, hieman yllätyksetön. Jäin vähän kaipaamaan karvasmantelin ja punssin makua (aineksissa oli listattuna hirvensarvisuola ja rommi). Voilla leivottu, ja sen huomasi.
Arvosana: 8½

Tähän asti testatuista tortuista tämä oli pienin, mehukkain ja kappalehinnaltaan edukkain. Tässä alkoi olla jo oikeaa fiilistä.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mä kyllä odotan innolla tulosta, etten turhaan syö niitä ei niin hyviä ja liho. Haluan sen kuivan ja pähkinäisen. Sellaisen, mitä leivotaan lapsille. Mä en vissiin sitten tykkää punssista tai rommista, jos niistä ei tule humalaan :)
Ja musta noi, jossa toi sokerikuorrute on vähän töhrääntynyt on jotenkin sympaattisempia. tietty mä voisin harkita sitä karppausrunkkua. Kamala sana!

Vilma kirjoitti...

Perhana, ei täältä Tampereelta saa Primulaa. Pakko alkaa kai testailla näitä paikallisten leipomoiden runkkuja ihan omin päin. Tosin joku raja mun on vedettävä määrän suhteen, että mahtuu housuihinsa vielä Runebergin päivän jälkeenkin. :)

Katri kirjoitti...

Laura, tää Primula ei sitten varmaan oo siun torttu, kun se ei ollut yhtään kuiva. Kotiseudun puolestahan siun tulis suosia Haagan torttuja :)

Vilma, täytyy sanoa, että oon vähän jopa yllättynyt torttujen paikallisuudesta. Helposti ajattelee, ettei lähileipomoilla oo enää mitään saumaa Fazerin ja Vaasan rinnalla, mutta torttumarkkinat ovat todellakin paikallisia. Ja onneks se R-day on ihan kohta, niin ei ehkä koidu ihan totaaliseksi turmioks tämä testailu.