29.3.09

Tyttöjenväriset norsut


Loman päätteeksi painoin pitkään kaapissa lojuneeseen t-paitaan kolme pientä kelefanttia. Ei se oo loma eikä mikään, jos ei jotain saa itselleenkin tehtyä.


Ostin värin Imatralta, kun halvalla sai ja sävy vaikutti mukavan ärhäkältä. Tökötti oli alennuksessa, koska se oli paksuuntunut, mutta vedellä sen sai taas ohennettua. Väri oli nimeltään "Tyttö". Hämmentävää. Karmiini, sinooperi ja tyttö, siinä ne punaisen eri sävyt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja töitä olet saanut aikaan!! :) Onko sinulla antaa vinkkiä, miten painan kaunokirjoitettua tekstiä siististi paitaan? Aika tekeminen on sabluunassa, kun printtikin on aika pientä.....

Katri kirjoitti...

Sori, Anonyymi, että vastaaminen kesti. Sabluunan värkkääminen on tiety yksi (työläs) vaihtoehto. Kaunossa on helposti vieläpä tikkukirjaimia enemmän "ympyrän sisuksia", jotka ovat sabluunassa aina ongelmaisia.

En oo itse painanut kaunoa kuin pari kertaa (silloin sabluunalla), mutta jos painaisin enemmän, niin kokeilisin ehkä jotain skräppäykseen tarkoitettuja kirjainleimasimia...

Jos sinulla on mahdollisuus valottaa seula, niin sehän olisi tietysti paras vaihtoehto pikkutarkkoihin kaunopainatuksiin.