14.3.09

Muiden leikkaamisia ja liimaamisia

Edittiä illalla: OMG! Siskoni on perustanut blogin! Siistii! Hihii!

Olen viettänyt tänään merkkipäivääni melkein matkoilla. Käytiin herkullisella hotelliaamiaisella, vaikka siis yövyttiinkin visusti kotona. En kyllä tajua, miten joku jaksaa tuolla mitään extra-aamiaismenuja vetää, kun perusbuffakin on niin loistokas. Namnam, suosittelen!

Tänä vuonna sain paljon hienoja kortteja, mutta täytyy erityisesti hehkuttaa sisarusteni tekemiä:Iltapäivällä kummityttö tuli vielä kakulle, mutta kakku jäi lautaselle, kun leikkaaminen ja liimaaminen oli niin paljon mielenkiintoisempaa. Mutta luulen, että hänestä oli kaikkein hienointa saada Spiderman-laastari pientä paperihaavaa parantamaan.


Nyt onkin sit tosi paljon vanhempi ja viksumpi olo.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä myös kovin viksuja sisaruksia! Toi kukkakortti oli aivan mahtava ja toi toinen idealtaan kieltämättä loistava!

Satu kirjoitti...

Suloisia kortteja. Aamiaisvinkki täytyy pitää mielessä; olen alkanut tapaamaan ystäviäni aamiaisen äärellä ja olisi mukava kokeilla uusia paikkoja.

Katri kirjoitti...

Joo, omat sisarukset tuntuvat välillä kovin viksuilta, mutta välillä kans tosi ääliöiltä. Mitä vanhemmaks tulee, niin sitä viksummaksi ne on muuttuneet :)

Suosittelen kyllä Sello-hotellia. Aamiaistarjonta on hiukan kaventunut vuodentakaisesta (enää ei ole tarjolla esim. vitamiiniporetabuja), mutta edelleenkään siellä ei jaksa maistella ihan kaikkea. Ja sijainnin vuoksi tuolla ei oo sellasta ryysistä kuin Ekbergillä, Krullassa tai Fazerilla.