24.1.09

Kelefantti

Oon jo pidemmän aikaa halunnut tehdä itselleni jonkin jokatilanteen ketjun. Pari viikkoa sitten keksin, että kelefanttihan sopii ihan täydelliseksi killuttimeksi ketjuun, ja ehkä vielä mieluummin ranne- kuin kaula-sellaiseen. Ketjussa on monta meikäläiselle uutta tuttavuutta: paksu hopealanka, levyn työstö sekä tee-se-itse-rumpukiillotus. Tarkoitus olis vielä lisätä kele-puhekupla killumaan johonkin toiseen kohtaan ketjussa, mutta kirjainpunsselien toimitus kestää niin kauan, etten jaksanut odottaa. Lisään sen sit joskus kun punsselit tulee.

2 mm langasta tehdyt 4,5 mm lenkit
1,2 mm langasta tehdyt 3,5 mm lenkit
0,8 mm levystä sahattu, mattapintaiseksi hiottu kelefantti

Korusta tuli aika ihku, tosin tässä on vähän sellasta... mitenhän sen nyt kuvais. No siis että Hankkenilla opiskeleva porvarisperheen tytär, jolla on vaaleat puolipitkät hiukset, jakaus sivulla, täydellinen valkoinen hammasrivistö, hoidetut kynnet ja vaatekaapissa ainakin yksi Burberryn kaulahuivi, hän olisi todennäköinen omistaja tällaselle ranneketjulle - siis ilman tuota kelefanttia. No, vaikka en noista kriteereistä taida täyttääkään muuta kuin jakaus sivulla -kohdan, niin pidän korusta ihan älyttömästi, se on ollut ranteessa joka päivä sen jälkeen kun lupasin itselleni, että saan käyttää sitä ilman puhekuplaakin. Ja pidän korusta varmasti vielä enempi älyttömästi, kunhan saan puhekuplankin tehtyä.

8 kommenttia:

jenni kirjoitti...

Yksinkertaisesti loistava!

milliini kirjoitti...

Vitsi että jotkut osaa. Yksinkertaisesti tosi hieno. Tosin ehkä ihan hyvä mulle että mä en osaa tehdä koruja kun en niitä osaa käyttääkään... Ois taas yhenlaista tavaraa varastot täynnä.

Katri kirjoitti...

Jenni, kiitoksia, yksinkertaisuudessa on sitä jotain...

Milliini, tänks juu. En minäkään osannut pitää koruja ennen kuin aloin niitä itse tehdä, vasta tää hopeaharrastus on auttanut löytämään sisäisen harakkani.

Vilma kirjoitti...

Mahtava! Kelefantti tuo just sopivaa vääntöä koruun, joka on muutenkin tosi kaunis. Kiva rytmitys tulee eri paksuisten lankojen ja lenkkien vuorottelulla. Hieno!

Jatta kirjoitti...

Mä oon ihan Kelefantti-fani, ei juma miten hieno! Siis ihan sairaan ihana :D

Katri kirjoitti...

Vilma, kits, kits. Ja erityisesti kiitos siitä, että sinun Elle Woods sai miut tajuamaan, että liika kikkailu on turhaa :)

Jatta, meillä on siis yhteinen idoli! Takkar ok pokkar.

silja kirjoitti...

Onpa ihana tuo Kelefantti koru! Tuotantoon vaan ja koko sarjaksi!:) Siun joululahja helmet on ollu käytössä, värit on aivan ihanat. Ainut mikä unohtu sillo teikeläisillä oli sen lyhennys. Tsoin hyvin on onnistunu käyttö ilmankin mut jos joskus saapi aikaiseksi niin vähän voisi napat pituudesta pois!

Katri kirjoitti...

Silja, hyvä että on käyttöä löytyny! Otan työkalut mukaan ku tullaan seuraavan kerran Itä-Suomeen, niin sit lähtee :)