21.1.09

Groove-mummo


Meidän mummo täytti tänään 91. Senpä vuoksi askartelin kortin. Vähän lipsahti häröilyn puolelle. Ja siksipä minulle kristallisoitui, että korttien askartelu ei ehkä ole ihan meikäläisen vahvinta aluetta. Mukavaa se on, mutta en vaan millään saa aikaiseksi hillittyjä mutta kivoja kortteja. Siispä näillä mennään. Silja saa edelleen olla meidän suvun korttiekspertti.

6 kommenttia:

joska kirjoitti...

Tällä mummolla on ainakin luonnetta *hekottelee* kortti sai hyvälle mielelle, tykkäsin. :)

Ultimecia kirjoitti...

Minä suorastaan toivon, että olen mummona tuon näköinen (paitsi nutturalla). Kyllä tällaisillekin korteille on ihan selvä markkinarako, tosi hieno!

milliini kirjoitti...

Toi on upee, voin kuvitella että meidänkin mummoikäiset sukulaiset ottais mielellään tuollaisen kortin eikä mitään ruusunkuvia!

Katri kirjoitti...

Kiitos!

joska, hyvä jos tulee hyvä mieli! Joo, mummolla on luonnetta luonnossakin, joten siinä mielessä match.

Ultimecia, joo, ois kyllä hienoo olla yhtä vetävä ysikymppisenä. En tiedä erottuuko tuossa kuvassa, mutta toi hiusmatsku on sellasta aaltoilevapintaista pahvia - vähänkö valkoiset lainekiharaiset hiukset olis hienot *odottaa jo eläkeikää*

milliini, huippua! Räyhäkkäät mummot ja vaarit rokkaa!

Reetta-Aulis kirjoitti...

Hihii! Ihana! Tuo näyttää ihan siltä Tyttökultien pikkumummolta, olikohan sen nimi Sophia.

Katri kirjoitti...

Reetta-Aulis, aah, siitähän toi lila puku saikin alkunsa. Se tuntu jotenkin niin luontevalta. Se pikkumummo oli kyllä rock!