11.11.06

Mummoilu on vasta elämää!

Tässä syksyn mummoilusaldoa eli nypläyskurssin antimia.


En ole ollut mitenkään hirveen ahkera oppilas. Vielä olis vissiin pari "pakollista" työtä ja sit pääsee tekee omia juttuja. Toivottavasti. Nää perinteiset hommelit ei oo ehkä ihan miun tyylisiä, mutta en oikein tiedä, onko nypläyksessä olemassa mitään valmiita moderneja malleja (tää oli puhtaasti nypläyksen vanhahtavasta imagosta tempastu stereotyyppinen ja leimaava johtopäätös).

Mutta vanhahtavaa tai ei, ainakin nypläys on silleen teknisessä mielessä ihan kivaa. Ja on siellä ihan rentoa muutenkin: reteitä mummoja - ja on ne nuoremmatkin ihan kivoja :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mummoilua...no, sitten olen ollut mummoiässä jo lukiolaisena :) Olikohan heinäkuussa tänä vuonna, ruotsalaisessa käsityölehdessä nimeltä Anna kaksi tosi modernia, mutta älyttömän hyvän näköistä nypläysmallia....tuolla se tyyny on odottanut jo monta kuukautta, että saisin homman aloitetuksi...

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva nähdä kuvia niistä moderneista nypläysmalleista. Nuo valkaisemattomasta pellavasta tehdyt jutut, kun eivät minuakaan ihan kamalasti sytytä. Tosin hienoja töitähän ne edistyneemmät ovat nypläyksessä tehneet.
Terv. Laura "vieläkin hitaampi nyplääjä"

Anonyymi kirjoitti...

Oho, eksyin tänne vahingossa, kun muka tein gradua, mutta oikeesti googletin askarteluvinkkejä joululahjoja varten. Vähänkö hauskoja juttuja oot väsännyt, varsinkin nuo kaikki lapaset on ihan loistavia:) t. A. Kiljunen

Katri kirjoitti...

Villasukka: Kiitos vinkistä, täytyy etsiä jostain Anna käsiin. (Kokeilin itse nypläystä ekan kerran ala-asteella - varhaiskypsyyttä, hehee)

A. Kiljunen: Kiva että Kiljusiakin eksyy tänne! Siis ainahan voit viitata tähän blogiin ja muihin askarteluvinkkeihin gradussasikin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hih..kiva nähä nuo samat mallit mitä ite kans tehny 'pakollisina' harjoituksina.
Mummoilu on mukavaa ;)