30.12.13

Pirteä Pikku-Pump

Pakko palata vielä hetkeksi eiliseen hot joogaan. Oli nimittäin melkoinen yö tuo viimeyö! Ohjaaja sanoi kyllä eilisen tunnin alussa, että kuumuus ja vartalonkierrot kiihdyttävät aineenvaihduntaa, ja että syvä ja huolellinen hengitys tekisi harjoituksesta oikein kunnon detox-pläjäyksen, mutta meikäläinenhän kuittasi tämän humpuukkina (enkä siis edes vaivautunut kirjoittamaan tästä detox-asiasta eilisessä postauksessa). No, epäilijää näpäytetään, ja kropan myrkyt ja nesteet lähtivät liikkeelle oikein todenteolla: juoksin koko yön vessassa, hikoilin kuin pieni sika ja näin todella sekavia unia - vähän samanlainen liskojen yö siis kuin joskus opiskeluaikoina, kun juhlinnan jäljet poistuivat kehosta, tosin tällä kertaa kuvioon liittyi ainoastaan kraanavesi ja hot jooga.

Liskojen yö väsytti
Kuva: Matthew Hine, Flickr/CC

Jaksoin levottoman yön jäljiltä painaa työpäivän, mutta kotiin tultua oli pakko ottaa power napit. Päikkäreiden jälkeen singahdin virkeänä serkkujeken kanssa salille - huomataksemme, että hartaasti odotettu GRIT Strength -tunti oli vaihdettu puolen tunnin Body Pumpiin. Harmi juttu, mutta hyvä että korvaava tunti oli kuitenkin järjestetty samantyyppisenä harjoituksena.

Puolen tunnin Pumpissa tehdään siis lämmittely, kyykyt, rintalihakset, selät, vatsat (ja olikohan siinä vielä muuta?) - anyway, kaikki inhottavat, kuten hauikset, ojentajat, hartiat ja askelkyykyt on karsittu pois. Enpä ollutkaan käynyt pitkään aikaan tässä express-pumpissa, ja enkä muistanutkaan, miten kiva ryykäisy se oli! Painoja olisi periaatteessa voinut olla joka liikkeessä vaikka pari kiloa lisääkin. No okei, rintalihaksiin riitti kyllä 10 kg.

Puolen tunnin Body Pump ei ole yhtä tiukka setti kuin se suunnittelemamme GRIT Strength, mutta jäipähän voimia vielä huomiselle - uusi vuosi vastaanotetaan kahvakuulaten ja venytellen, ou jee!

Body Pump 30 min
Kävely 40 min
Enemmänkin olis irronnut!

Tämä juttu on kirjoitettu yhteistyössä Esport Centerin kanssa. Lisätietoja osoitteessa www.esport.fi.

Ei kommentteja: