29.12.13

Kinkun sulattelua kuumassa

Urheiluhullu serkkujekkeni Papu singahti lentävällä kalakukolla Kuopiosta Espooseen noin viikoksi. Jeken oman saliketjun kinkunsulatustarjonta oli varsin rajoitettu näin juhlapyhien korvilla, joten Papu päätyi sisältöyhteistyön kautta huhkimaan minun salilleni, Esportiin, etelänlomansa ajaksi - hän tutustuu saliin ja me kirjoitamme muutaman jutun kinkunsulatustreeneistämme blogeihimme.

Ensimmäinen treenilomamme etappi oli Hot Flow Jooga, sillä kinkkuhan sulaa parhaiten kuumassa. Ohjaaja oli tosin miettinyt muitakin metodeja jouluherkkujen sulatteluun: paljon kiertoja, joilla ruuansulatuskanava laitetaan töihin.


Ja kerta kaikkiaan, mehän kierrettiin, väännettiin ja twistattiin selkärankaa kuin märkää pyyhettä olis kuivaksi kiertänyt. Ainakin vartalonkierrot aiheuttivat melkoiset hikilätäköt matolle. Minä olin odotetustikin vähän jäykempi selästäni, Papu kiertyi ketterämmin. Mutta hän onkin kiero savolainen.

Kuuman tunnin jälkeen olo kropassa oli rento ja päässä ihan pimpelipom. Tämä oli oikein mainio päätös rennolle joululomalle, huomenna menen taas takaisin töihin - tosin vain päiväksi, sitten on taas kaksi päivää lomaa. Ja huomenna kinkunsulatusohjelmassa onkin sitten tiukempaa settiä, GRIT Strength.

Hot Flow Jooga 75 min
Kävely 40 min

Tämä juttu on kirjoitettu yhteistyössä Esport Centerin kanssa. Lisätietoja osoitteesta www.esport.fi.

Ei kommentteja: