Murskasin noin 250 - 300 grammaa kaurakeksejä ja sotkin murut paketilliseen (200 g) appelsiinituorejuustoa ja pikkutujaukseen sahramia. Pyöritin mössön palloiksi ja dippasin valkosuklaaseen. Koristelin strösseleillä. En jaksanut askarrella tikkujen kanssa ja suklaakuorrutuskin on vain yksinkertainen, toisin kuin Hesarin artikkelissa.
Meinasi lipsahtaa taas säätämisen puolelle. Nimittäin valkosuklaa alkoi käydä uhkaavalla tavalla vähiin. Hetken mielijohteesta heitin sekaan tilkan kermaa. Ja jumps, valkosuklaa jämähti kovaksi ja rakeiseksi kontäksi. Vähän aikaa piti ventiloida, kunnes betonikemisti minussa sanoi: kaadat vaan lisää kermaa, kyllä se siitä. Ja niinhän se siitä. Mutta jatkossa en kyllä rupea jatkamaan valkosuklaata.
Ja toinen muikkari itselleni: suklaiset pallerot olis hirveen hyvä latoa leivinpaperin päälle. Olis meinaan helpompi irrottaa pallerot paperista kuin lautaselta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti