4.12.11

Kärrrmes

Joulupukin paja on taas täydessä töhinässä. Tänä vuonna kyllä koitin käydä ostamassa valmiita leluja, mutta ne olivat niin kammottavia, että rupesin melkein hyperventiloimaan. Niinpä tänäkin vuonna lahjat ovat pääosin joko itse tehtyjä tai kirjoja.


Ensimmäinen pajan tuotos on jättimäinen käärme. Pituutta melkein 2,5 metriä. Järkeilin tän niin, että lasten mielestä överit on parempi kuin vajarit. Vanhemmat eivät ehkä oo samaa mieltä, mutta onneksi heidän mielipidettään ei kysytä.


Loput joulupukin asiat julkaisen vasta, kun joulupukki on hoitanut hommansa. Siihen saakka: tip tap!

7 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Käärmes on kyllä todella ihastuttava! Voi sitä riemun määrää kun se kiemurtelee paketista!

Niina Oivi kirjoitti...

Tip tap!
Mahtava överi toodella paremp kuin kaupan vajari.
Komia kärmeskäärö!

Katri kirjoitti...

Norppis, toivottavasti riemastuttaa eikä pelästytä...

Niina, tip tap vaan!

Johanna kirjoitti...

Tää on ihan mahtava!!! Täytyy pistää korvan taakse ja vääntää suvun kaksosille, kunhan tuosta kasvavat sen verran, etteivät huku tonne käärmeen kierteisiin.

Katri kirjoitti...

Johanna, tääkin menee kaksosille :) Laskeskelin, että noin pitkästä boasta riittää kummallekin.

Anna kirjoitti...

Ooh, onpa hieno! :)
Täytitkö sä tuon ihan perus-vanulla? Ja onko kaikki vanu yhdessä pötkössä, vai onko kärmestä jotenkin sektoritettu? (kyllä, keksin tuon sanan itse) Ja vielä yksi, onko tuo ommeltu muotoon niin, että menee itsestään kerälle vai onko se oikeasti suora pötkö?
Nimim. kyselyiässä.

Katri kirjoitti...

Kysymykset on kivoja! Ihan perusvanulla täytin, söi vähän yli kaksi pussia (semmonen Eurokankaan pussinmitta). Vanua ei oo mitenkään sektoritettu :) Mietin sitä kyllä (koska makuupussi ja untuvatakithan on - sektoritettu), mutta sitten muistin, että meillä oli lapsena vastaavanlainen neulottu käärme, ja siinä kyllä vanut pysyi ihan kivasti kuosissa eivätkä vaeltaneet mitenkään huonosti. Ja on siis ihan suora pötkö - eli ihan tosi helppo ommella. Surautin ekana palat (päätä lukuunottamatta) yhteen ja sitten mahasauma kiinni.