3.4.11

Kansanedustajan selkänahasta revittyä

Viime keväänä minulla oli käynnissä keittiön tuolien päällystysprojekti. Urakka jäi ensiyrittämällä kesken, ja heitinkin silloin puolihumoristisena kommenttina, että Jyrki J.J. Kasvin nahkatakista saisi varmasti hyviä, yhtenäisiä paloja päällystysprojektiini.

IMG_2690

No, internettihän on tunnetusti pieni paikka - niinpä yhtäkkiä postiluukustani roikkui Jyrki Kasvin vanha nahkatakki. Positiivinen esimerkki siitä, että jos internetissä jotain huutelee, niin kannattaa vähän käyttää harkintaa, sillä toiveethan voivat vaikka käydä toteen :) Suuret, vaikkakin myöhäiset kiitokset Jyrkille tiensä päähän tulleesta takista! Takki sai aivan uuden elämän meidän keittiön tuolin päällisenä.

IMG_2693

Itseäni on kuitenkin hieman kaivertanut se, etten saanut jalostettua nahkatakin jämistä mitään hyödyllistä pientä kiitoslahjaa. Ei siksi, että oliskin mitään velkaa, vaan siksi että olen kiitollinen. Eilisaamuna sen sitten tajusin: ehkäpä näin vaalien alla kansanedustajaehdokas arvostaa kaikkein eniten mikrolahjoituksen muodossa annettua pientä kiitosta. Niinpä tein kirppisnahkatakin suuruisen tilisiirron Kasvin kampanjatilille.

Nyt on hyvä mieli. Seuraavaksi täytyy alkaa suunnitella, minkälaista pullaa sitä tänä vuonna leipoisi vaalikahviensa kyytipojaksi.

12 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Ihan loistavaa! Hyvä sinä, hyvä Jyrki J. Kasvi!

-Paula

Laura kirjoitti...

hauskaa. Mä ostan aina stokkalta leivokset vaalivalvojaisiin :)

Katri kirjoitti...

Jee! Hyvä Paula!

Laura, voipi olla, että pyöräytän parin viikon päästä porkkanakakun...

anna kirjoitti...

hih, ompa hauska tarina uusilla tuolinpäällisillä :D ja tosi kiva on toteutuskin :) kierrätys kunniaan

Katri kirjoitti...

Kiitti Anna! Toisen romu on toisen aarre.

Jyrki J.J. Kasvi kirjoitti...

Hei mahtavuutta. Hauskaa, että takille löytyi uusi elämä. Niin ja kiitos vaalikassan muistamisesta.

Vilma kirjoitti...

Näin se toimii, mahtavaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä me täällä Aasiassa taas nauretaan. Katri, olet ihana.

Katri kirjoitti...

Kiitos itselles, Jyrki! Ja tsemppiä kampanjointiin!

Vilma, näin se on!

Ja terkkuja Aasiaan, tulkaa jo takas sieltä istumaan meidän tuoleille!

Anonyymi kirjoitti...

Aasia kiittää kutsusta. Äänestetään ja juodaan ne vaalikahvit nyt ensin täällä. Tarkistettuamme pääministeri- ja lumitilanteen teemme lopullisen paluupäätöksen.

Peppiina kirjoitti...

Löysin blogisi minun blogissa olleiden kommenttejesi kautta ja vitsi, miten hauskaa täällä on! :)) Tämä lienee paras läppä, mutta muutenkin meillä taitaa olla samoja kiinnostuksen kohteita. Kiitos, että testasit puolestani kookosrasvaa aurinkovoiteena. Omat viilikokeiluni sujuivat jokseenkin paljon paremmin. :)) Tänne palataan jatkossa!

Katri kirjoitti...

Tervetuloa toisenkin kerran, Peppiina!