15.8.10

Kaikki alkaa silloin alusta

Viikonloppuaamut voi sitten olla ihania. Jos sattuu heräämään riittävän aikaisin, muttei liian, ja kuitenkin niin, että ehtii lukea Hesarin rauhassa.

IMG_2009

Tänä aamuna kinkku oli loppu, joten korvasin puutteen uppomunalla:

2 litraa kevyesti kiehuvaa vettä (+ 1 tl suolaa ja reilu 1 rkl etikkaa)
Kananmuna

Riko kananmunaa kauhaan. Pyöräytä veteen pyörre puuhaarukalla ja laske kananmuna pyörteeseen. Anna kiehua 4 minuuttia. Nosta muna vedestä, valuta hiukan ja lötkäytä leivän päälle. Jauha hieman pippuria ja suolaa päälle.

Tässä vielä vähän aamumusaa. Itse video ei ehkä ole kovin aamuisen reipas, mutta kuunnelkaa silmät kiinni.

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vitsi mikä fiilisbiisi! Sopi täydellisesti aamiaisen lomaan. :)

Katri kirjoitti...

Eikö sovikin :) Reginalla on myös biisi, jossa lauletaan elokuun illoista, mikä sopii myös aika hyvin just nyt fiilistelyyn.

Laura kirjoitti...

Uppomuna on ihan parasta. Tosin se vaatii seurakseen kinkkua :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Voisitko tehdä postauksen siitä, miten säilytät askartelu-, neulonta- ja ompelutarvikkeita? Se on se ainainen ongelma... Olisi kiva nähdä kuvia!

Ja olisi kiva kuulla, minkälainen on sun unelma-ateljee. :)

Katri kirjoitti...

Laura, en oo vieläkään saanut kokeiltua niitä Benedictin munia, mut niiden täytyy olla hyvää.

Anonyymi, kiitos postausvinkistä, laitetaan to-do-listalle :)