22.3.10

Sushiöverit

Kokeiltiin viikonloppuna tehdä sushia itse. Onneksi oli osaavaa seuraa.

Kalifornia-rullia, lohi-, tuna-, vege- ja futomakeja

Grillilohta ja ravun pyrstöjä

Ja vielä jäi lohi-ja tonnikalanigirit, neliörullat sekä mätiveneet mainitsematta

Lisäksi oli vielä miso-keittoa, sakea, japanialaista olutta, vihreetä teetä ja ihanaaihanaa umeshua. Mutta ensi kerralla vois koittaa muistaa, että neljän hengen sushisettiin ei tarvita yhtä paljon lohta kuin medaljonkeihin.

2 kommenttia:

Eicca kirjoitti...

Ihanaa! Täytyisi rohkeasti koittaa itsekin! Toisten esimerkki rohkaisee, kiitos siitä!! =)

Katri kirjoitti...

Suosittelen, Eicca! En tiedä missä päin Suomea sushittelet, mutta jos jossain pk-seudulla, niin Leppävaaran Sellon Citymarketissa on oivallinen kalatiski, josta saa taatusti tuoretta!