1.1.07

Valoa kansalle, kauneutta ja rohkeutta keittiöön

Eilen tulikin juhlittua yllättävän paljon. En normaalisti pidä kauheasti uudesta vuodesta, se on jotenkin ollut semmonen pakkojuhla, mutta eilen oli ihan kivaa ja leppoisaa.

Päivällä olimme kummityttömme 1-vuotissynttäreillä. Ilmassa oli jo pienoisia lahjakriisin merkkejä, kun kaikki kauppojen lelut olivat ihan totaalista krääsää ja vaatteet sellaisia, ettei niihin olisi voinut piirtää itse mitään. Alunperin tylsännäköinen pöytälamppu toi kuitenkin pelastuksen. Kummityttömme mielestä lamppujen sytyttely ja sammuttelu on juuri nyt kuuminta hottia, joten tuhrustelimme valkoiseen kangasvarjostimeen epämääräisiä öttiäisiä. Tässä minun osuuteni varjostimen koristelusta:
Toiset kekkerit olivat yhdistetyt tuparit ja uuden vuoden kemut. Suolan, leivän tai viinipullojen vieminen on mielestäni aika ankeeta, joten tusasin "ihanan" Brooke ja Ridge -essun. Kangas on Anttilan verhokankaita ja Kaunarit painettu vuosi sitten joulumyyjäispaitojen yhteydessä. Lopputulos oli kuitenkin mielestäni karmaisevan ihku. En kyllä tiedä, kumpi on pahempi: alaston kokki vaiko Kaunari-kokki.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että sinulla on hienoja töitä näytillä blogissasi! Vaikken mikään Boldis-fani olekaan niin tuota essua kyllä käyttäisin hihkuen. -Tuula

ihanasonja kirjoitti...

Oon ihastellut painotöitäsi, itse välillä myös painelen kankaille jotain. Olisin kysynyt kuinka toteutat nuo painatukset, kun sun painokuvissa on paljon tuollaisia ohkaisia viivoja ja pieniä yksityiskohtia? Itse osaan vain käyttää kontaktimuovi hässäköitä, eikä se anna paljon yksityiskohtaisia mahdollisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Lamput on ihania ja samoin tietty kaunarit! Kamala töihin paluu tänään.
Hyvää uutta vuotta, kävellään joku päivä, jos sää paranee. Koskahan nypläykset alkaa...

Eirene kirjoitti...

Hienoja töitä - lamppu erityisesti viehätti minua, miten saatkaan nuo värien häivytykset noin kauniiksi. :)

Katri kirjoitti...

Kiitoksia :)

Tuula, varo mitä toivot ;)

Ihanasonja, piirtelen mallin eka litoposterille, jonka vahvistan kontaktimuovilla. Sitten vaan tuhrustelen kirurginveitsen avulla supervarovaisesti, kiroilen ja huokailen ja lopuksi painan kuvat seulalla. Tässä huhtikuun postauksessa olen kertoillut aiheesta tarkemmin.

Laura, hyvää uutta vuotta (muillekin hyvää uutta vuotta)! Kävellään vaan joku aamu, jos ilmat ovat kuivemmat.

Eirene, lampun ötökät on maalattu kangasväreillä samalla tavallla kuin peiteväreilläkin maalattaisiin eli värejä sekoitellen ja vettä käyttäen.

neja kirjoitti...

Ihana essu:) Ne blogissani olleet kynttilät on tiimarista.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska lamppu! Se tuskin hillitsee kummityttönne lamppujenkiusaamisinnostusta =)

Iloista loppuvuotta!