tag:blogger.com,1999:blog-24958197.post5670990994712157731..comments2023-06-16T15:23:45.320+03:00Comments on Huippuhomma: Hyvempää arkiruokaaKatrihttp://www.blogger.com/profile/17652262056233345740noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-24958197.post-53368790113257341602012-10-24T23:07:31.480+03:002012-10-24T23:07:31.480+03:00Myö tehdään keitto aina sellaseen 3 l kattilaan, e...Myö tehdään keitto aina sellaseen 3 l kattilaan, ei piripintaan mutta reilummin kuin kattila puolilleen. Syödään siitä noin 1,33 kertaa: eli yksi kunnon ateria kahdelle ihmiselle, ja sen jälkeen jäljelle jää sen verran, että jos toinen ei vaikka seuraavana iltana olekaan kotona syömässä, niin sen yksin kotona olevan ei nyt tartte käydä erikseen mitään ruokaa nysväämään itselleen. Tai sit jos oon tehnyt vaikka rankan salitreenin, niin saatan vielä ennen nukkumaan menoa syödä keiton jämät pois kuleksimasta (mikä tarkoittaa, että syön parhaina päivinä 3 lämmintä ruokaa päivässä).<br /><br />Joskus harvoin saatan pakastaa keittoa, tai siis oikeastaan lientä, ja heitän sen pakastetun liemen sitten joskus vaikka pastakastikkeen sekaan. Mutta oikeastaan koskaan emme ota keittoa töihin evääksi, vaan käymme aina työpaikkaruokalassa lounaalla.<br /><br />Eli ehkä vastaus tohon kysymykseen on: melko tarkasti mitoitetuilla määrillä mennään.Katrihttps://www.blogger.com/profile/17652262056233345740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24958197.post-87289599835435030182012-10-24T21:50:38.200+03:002012-10-24T21:50:38.200+03:00No keitoista vielä jatkokysymys. Eli miten ison sa...No keitoista vielä jatkokysymys. Eli miten ison satsin teette kerralla? Syödäänkö sitä keittoa sitten useampi päivä peräkkäin, otatteko töihin lounaaksi sitä, vai pakastatko jämät vai miten toimitte? Keitot houkuttaisi etenkin talvella, mutta jotenkin aina ajattelen, että pientä satsia ei viitsi tehdä ja monta kertaa peräkkäin saman ruoan syöminen tympii.Paulahttps://www.blogger.com/profile/17958889789929513629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24958197.post-38963531891222750412012-10-23T20:59:05.820+03:002012-10-23T20:59:05.820+03:00Kiitos kommentista, otsikosta huolimatta :) Noi ha...Kiitos kommentista, otsikosta huolimatta :) Noi haukimurekepihvit oli ainoat, mitkä tien viikonloppuna - muut ovat ihan oikeaa arkiruokaa. <br /><br />Meillä syödään töiden jälkeen aina "kunnollista ruokaa". Ei välttämättä lämmintä ruokaa (syödään usein jotain ruokaisaa salaattia), eikä välttämättä kovin raskasta (myös keitot ovat suosiossa), mutta pelkällä leivällä ja jugurtilla ei täällä pötkitä.<br /><br />Mutta kyllä se kaavoihin kangistuminen on ihan oikea riesa. Aina välillä huomaa, että nyt mennään jo ties kuinka monetta viikkoa putkeen lohikeitto-lihapullat-kanasalaatti-bouillabaisse-caesarsalaatti-linjalla.Katrihttps://www.blogger.com/profile/17652262056233345740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24958197.post-59106789361297821612012-10-23T19:28:04.707+03:002012-10-23T19:28:04.707+03:00P.S. Piti sanoo vielä se, että meinasin jo jättää ...P.S. Piti sanoo vielä se, että meinasin jo jättää kommentoimatta, kun tuo otsikko oli niin nihkeä... Nim. TosikkoPaulahttps://www.blogger.com/profile/17958889789929513629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24958197.post-70818504907897674342012-10-23T19:26:36.440+03:002012-10-23T19:26:36.440+03:00Jos tää on todellakin arkiruokaa töiden jälkeen te...Jos tää on todellakin arkiruokaa töiden jälkeen tehtynä, niin nostan hattua. Tosi kivoilta jutuilta vaikuttaa, ja etenkin ne haukimurekepihvit kuulosti erilaiselta ja maukkaalta ruoalta. Ite oon nykyään todella laiska kokkaamaan ruokaa, ja oon pahasti lipsunut viikonloppujenkin ruoanlaitosta. Pitää ottaa niskasta kiinni ja tsempata, sillä ohjeitahan on tosiaan pilvin pimein. Ihailen tuota, että jaksat kokeilla paljon uusia ohjeita, tuntuu että ite vaan kangistun kaavoihin.Paulahttps://www.blogger.com/profile/17958889789929513629noreply@blogger.com