19.4.09

Kevättä ilmassa

Kevät alkoi eilen, vaikka olikin pirun kylmä tuuli. (Ilta)päivä alkoi täydellisesti vadelma-mojitolla Tornin terassilla.



Tornista keinahtelimme ihan vaan palloilemaan kaupungille, mojito ehkäisi täydellisesti tuloksettoman shoppailun aiheuttamaa ärsytystä. Kun nälkä alkoi kurnia, hyppäsimme metroon ja hurautimme Hakaniemen halliin sopalle. Gulassissa oli hinta-laatu-määrä-suhde kohdallaan!

Hallista hurautimme Eiraan, ihan vaan pällistelemään kevään etenemistä. Kotimatkan varrella poikkesimme Design Forumiin tsekkaamaan Vuoden Huippuja. Sisäänpääsy on ihan ilmainen, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Paikalla muun muassa Lotto-potkupuku livenä.

Huippulauantai! Oli vaan hiukan liian vähän päällä ja nyt on pikkuisen flunssainen olo...

11.4.09

Mämmitipu & kumppanit


Tämä päivä vierähti väärän puun takaisten sukulaisten seurassa lammasta ja rahkapiirakkaa syöden. Vein viemisiksi pääsiäisrisut, joihin ripustin pupuja ja tipuja. Vähän niukoista aineksista tuli nysvättyä: tuo munasta kuoriutuva tipu oli pakko tehdä noin, kun keltainen huopa loppui kesken. No, mutta niukkuus synnyttää luovuutta.


Ai niin, se mikä ei kuvasta tule ilmi, on tipujen sisään ommeltu kulkunen, joka laittaa tipun tsirputtamaan vähän niinku oikea tipu.


Hyvää päästäistä!

7.4.09

Teekkarikyldyyriä

Woaah! Viikonloppu vierähti Retuperän WBK:n konsertissa ja siitä toipuessa. Kauheen rankkaa kuunneltavaa toi uudempi ranskalainen torvisoitto, kun seuraavana päivänäkin tuntuu vielä jäsenissä. Solistajat, etenkin viulistit Pensola ja Tikkanen olivat aivan mahtavia, ja palopuheetkin olivat jotenkin tuoreita ja hauskoja. En tiiä, oonko unohtanut vitsit kahdessa vuodessa vai oliko spiikit oikeasti uusia ja hauskoja.

En tiedä, näinkö RWBK:n konsertin jäljiltä kaiken kahtena
vai mikä oli syynä, mutta kun tein lauantai-iltana munakasta,
niin kolmessa munassa peräkkäin oli kaksoiskeltuainen!


Eilen oltiin sitten Kiljusten herrasväen kanssa katsomassa tämän vuoden teekkarispeksiä, Nosferatua. Camilla, Dracula ja Tohtori olivat oivallisia hahmoja, ja bändi sekä musat yleensäkin olivat ihan loistavia!